Priser

Hos Yogafactory kan du både købe klippekort og være på fast abonnement. Kommer du mere end 1 gang om ugen eller 6 gange om måneden, giver det god mening at vælge abonnement. Som abonnementskunde får du altid 25% på workshops, events og varer hos os – og du bliver inviteret til vores spændende nye arrangementer først.

Du kan starte op som månedsabonnent når som helst, det koster kroner 600,- pr måned og giver dig mulighed for al den yoga du har lyst og tid til! Har du lyst til at praktisere ekstra intenst i en måned uden at binde dig, kan du købe en måneds ubegrænset yoga for kroner 850,-.

Du kan også købe et helt år, det koster kroner 6000,- og giver dig ligeledes ret til al den yoga du orker!

Det er ligeledes muligt at tage enetimer, hvis du for eksempel ønsker særlig personlig vejledning vedr. specifikke områder. Det kan være vanskeligt for lærerne at bruge ekstra tid før eller efter en normal klasse, enetimer er velegnede til at gå i dybden omkring personlige spørgsmål, problemer og/eller særlige ønsker. Det koster kroner 850,- for 75 minutter. Det er særdeles effektivt og altid både tiden og pengene værd. Du kontakter os via mail for aftaler angående dette. Yoga@yogafactory.eu

Vi arrangerer specielle yogaevents, som udgangspunkt koster disse kr. 2500,- for 75 minutters undervisning. Der kan være 15 mennesker og vi vil være 1 eller 2 undervisere på. Derudover arrangerer vi særlige Hatha yoga arrangementer for op til 30 personer, afholdes de i Yogafactory koster de kroner 3500,-.

Er der tale om specielle arrangementer aftales disse individuelt, ligeledes kan prisen også variere. Vi laver undervisning, hvor der er flere slags yoga i gang samtidig, hvor der er foredrag efterfølgende, hvor mad og drikke inkluderes og meget andet. Skriv til os på yoga@yogafactory.eu

Er i  2 – 3 personer er der også mulighed for at lave et særligt event, det kan være Aerial Yoga, eller en anden type yoga og det er 75 minutter med en underviser. Det koster kroner 1500,-

Derudover tilbyder vi kostvejledning, både med henblik på vægttab, men også for at ændre kost og motionsvaner med øget sundhed og energi for øje. Prisen varierer efter hvilket forløb der planlægges til den enkelte.

Vi har kontinuerligt workshops på programmet, følg med her på siden og se om der er særlige emner der fanger din interesse. Der er blandt andet Yin workshops, begynderworkshops og armbalance workshops. De koster kroner 350,-

I november afholder vi endnu en detox/yoga weekend, 3 dage med økologiske juicer og udrensende yoga. Det er en særdeles effektiv måde at få stoppet cravings og bryde vaner – med støtte fra såvel gruppe som lærere når hver deltager langt på disse 3 dage, både med hensyn til selvforståelse og accept samt i egen yogapraksis. Tilmeld dig her på hjemmesiden, investering kroner 2000,- ( medlemmer 25% off).

I september 2018 kommer den anerkendte underviser Jason Crandell her fra USA. Han underviser 4 workshops over 3 dage og der var fokus på at komme længere ind i sin Vinyasa Flow Praksis. Jason er en af Kristinas absolut foretrukne lærere – og er også den underviser hun har taget flest Teacher Training timer med. Jason underviser på højt niveau og det er både underholdende, lærerigt og udfordrende at deltage! Det koster kroner 650,- pr workshop.

Derudover vil der være Yin eller andre immersions at finde på skemaet et par gange årligt. Det er eftermiddag/aften over en hel weekend og det er med fokus på fordybelse af egen praksis samt evt at finde inspiration og fornyet viden som underviser. Der er 2 undervisere på, hvorved praksis intensiveres yderligere. Dette kursus koster kroner 1200,-

Du kan også få kropsbehandlinger hos Yogafactory; Martin giver healende, effektive behandlinger der kombinerer forskellige teknikker, Martin kan kontaktes på +4540404063.

I 2018 tager vi, endnu engang, til Indien – programmet er anderledes end de tidligere år. Det bliver mere intenst, der bliver mere stilhed, meditation samt mere praksis og kontemplering. Læs mere her på siden under retreats.

Læs mere om de forskellige betalingsformer under informationer.


kr. 100,-
Prøvetime inkl. lån af måtte
1 klasse efter eget valg. Skal bruges inden for 1 måned, kan kun benyttes en gang
Køb
kr. 600,-
Månedsabonnement
Ubegrænset yoga, binding 6 mdr. 1 md. forudbetaling
Køb
kr. 400,-
Månedsabonnement, under 22 år eller studerende med studiekort under 25 år
Ubegrænset yoga, binding 6 mdr. 1 md depositum
Køb
kr. 6.000,-
Årsabonnement
Ubegrænset yoga i 12 måneder
Køb
kr. 300,-
3 turs intro klippekort
3 klasser efter eget valg. Kan kun købes en gang. Skal bruges indenfor 3 måneder
Køb
kr. 150,-
Drop ind, 1 klasse
1 klasse efter eget valg. Skal bruges indenfor 1 måned
Køb
kr. 1.250,-
10 turs klippekort
10 klasser efter eget valg. Skal bruges indenfor 3 måneder
Køb
kr. 2.000,-
20 turs klippekort
20 klasser efter eget valg. Skal bruges indenfor 6 måneder
Køb
kr. 850,-
1 måneds ubegrænset yoga
Ubegrænset yoga i en måned, gælder 1 måned fra første besøg
Køb
kr. 850,-
Enetime
75 minutter
Køb
kr. 2.500,-
Specialarrangement/Aerial Yoga (max 15 personer) eller anden type yoga
75 minutter
Køb
kr. 1.500,-
Specialarrangement/Aerial eller anden type yoga for gruppe på 2 - 3 personer
75 minutter
Køb
kr. 3.500,-
Specialarrangement/ Hatha yoga (gruppe på op til 30 personer)
75 minutter
Køb
kr. 350,-
Workshop
2 1/2 - 3 timer
Køb
kr. 1.200,-
Immersion, 3 dages intensivt Yin forløb
3 x 2 1/2 time
Køb
kr. 1.750,-
Enetime m Kristina Babette Larsen ( Meditation, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Restorative Yoga og/eller Yin Yoga)
75 minutter
Køb
kr. 2.550,-
Mindre gruppe m Kristina Babette Larsen ( op til 5 personer)
75 minutter
Køb
kr. 2.000,-
Detox/yoga weekend
3 dage
Køb
kr. 650,-
Master workshop med Jason Crandall
2 timer
Køb
kr. 600,-
6 turs klippekort KUN til power trainers
6 yin klasser LUKKET hold
Køb
kr. 3.500,-
Retreat til Indien, første rate ( delt dobbeltværelse)
11 dage
Køb
kr. 5.500,-
Retreat til Indien, første rate ( alene i dobbeltværelse)
11 dage
Køb
kr. 650,-
Ubegrænset yoga i en måned/gælder indtil 1. februar
1 måneds ubegrænset yoga
Køb
NETBANX By Optimal Payments