Personale

I Yogafactory er vi en gruppe af dedikerede yogaundervisere, massører, kostvejledere, kiropraktorer og healere, som hver har en unik tilgang til yoga. Gennemgående kan vi karakteriseres som yoganørder med hjertet på rette sted. Vores ønske er at alle føler sig velkomne, og gennem de forskellige yogaformer, får fantastiske oplevelser, fornyet energi, livsglæde, fysisk styrke og fred i sindet.

“Practice and all is coming”

– Pattahbi Jois

 

 

Kristina

Kristina mødte yogaen i Bangladesh og fandt ro og styrke gennem klassiske øvelser fra Hatha traditionen. Sidenhen var det kærlighed ved første flow, da hun mødte en sjæleven, healer og yogamester i Uganda. Gennem flere uddannelsesforløb i Sydafrika, Uganda, Kenya, Indien, USA, England og Frankrig har hun uddannet sig som Vinyasa Flow lærer, Yin Yoga lærer, Unnata® Aerial Yoga lærer, Kundalini yogalærer for børn og har tilføjet både Anusara og Prana Flow læreruddannelsesforløb. Indenfor de sidste par år har Kristina trænet med Jason Crandell og har bestået Yoga Alliances 500 timers TT. Derudover har Kristina taget en uddannelse i Yoga Nidra også kaldet guidet yogisk søvn - en effektiv måde at stressreducere på. Med baggrund som sygeplejerske og kostvejleder underviser Kristina udfra et holistisk og kærligt menneskesyn. Kristina underviser fortrinsvist på engelsk og sanskrit. Kristina er også healer, og der kan bookes tid til en behandling I Yogafactory ved personlig kontakt.
Kristina er derudover den ene indehaver af Yogafactory.

Alicia

Alicia Thomsen opdagede yoga i 1996 mens hun studerede på Boston Universitet. Skiftet fra balletdanser til yogi kom helt naturligt og igennem et træningsforløb med Nikki Estrada, fik Alicia gennemført en 500 timers teacher training hos YogaWorks i San Francisco. Derefter blev hun, i 2011, en del af YogaWorks lærergruppe. Uddannet kiropraktor hvorfor Alicias klasser er præget af fokus på anatomi og alignment i stillingerne. Alicia har en dyb forståelse for kroppen og tilbyder intelligente flows der styrker og skaber frihed. Alicia underviser udfra en kærlig og rolig stabilitet og ro der inspirerer eleverne til at fordybe sig via deres praksis i sind, krop og sjæl. Alicia underviser på engelsk og sanskrit.
Alicia tilbyder også terapeutiske og effektive kropsbehandlinger, hun kan kontaktes på telefon nummer +4581921485

Martin

Martin mødte yogaen hos Yogafactory i 2014, hvilket startede en lang uddannende rejse på såvel emotionelt som intellektuelt plan - fokus blev hurtigt at blive underviser selv.
I 2014 tog Martin dem første af flere uddannelser i Yin Yoga hos Victor Chang i Singapore. Derefter rejste han til Indien og studeres yogaen som såvel livsstil som fysisk praksis og tog en grunduddannelse i Hatha yoga i løbet af 2015. Martin har netop afsluttet endnu en Yin uddannelse i København med Victor Chang. Martin underviser på dansk. Martin tilbyder derudover behandlinger med lydheling og afspændende massage. Han kan kontaktes på telefon +4540404063.

Linda

Linda mødte yogaen i 2001 og blev hurtig en dedikeret astanaga yogi under bl.a. Lino Miele. Hun supplerede senere den intense yogatræning med buddhisme og gennemførte Forskolen inden for tibetansk buddhisme. Hun har i de sidste 10 år undervist i buddhisme og meditation. En livsændrende omstændighed førte dog Linda direkte i yin yogaens favn, da hun deltog i sin første yin time i Yogafactory i 2014. Yin yogaen ramte hende dybt i hjertet og blev en vigtig faktor på sin vej til at blive en helt menneske igen. Siden da har Linda taget 150-timers undervisning som yin yogalærer hos Victor Chng. Med en baggrund som sygeplejerske og buddhist underviser Linda med en god forståelse for både krop og sind. Derudover anvender hun sin viden indenfor traumehelings terapi som inspiration til gennem yogaen at åbne for større kropsfornemmelse, ro i nervesystemet og i bevidstheden. Linda arbejder også som stress-terapeut og foredragsholder. Alt dette forener hun i hendes workshops; Ground & Release -from stress to ease.
Linda underviser på dansk og engelsk. Derudover kommer Linda til at virke som daglig leder, imens Kristina er ude at rejse.

Jacqueline

Jacquelines vej ind i yoga startede med en Hatha-praksis, der har holdt ved siden det første møde i 2002. Glæden ved at finde mental ro gennem asanas er siden blevet udvidet med både meditation, pranayama, mantras og filosofiske studier. Jacqueline har studeret Anusara og Rasa Yoga gennem flere år, og har ud over 500 RYT certificeret yogalæreruddannelse , 100 timers Anusara Immersion. Med afsæt i en kandidatgrad i psykologi og dyb forelskelse i yogaens praktiske visdom er hun optaget af, at bringe yogaen videre ud i livet udenfor måtten. Forvent at få sved på panden og ro i sindet på Jacquelines klasser. Hun underviser på engelsk, dansk og sanskrit og kan godt lide at stimulere dine sanser med musik undervejs.
Udover yogaklasser tilbyder Jacqueline også individuelle samtaler bl.a. hvis du er stresset eller har brug for overblik og strategier til at forme dit liv i en mere meningsfuld retning. Kontakt Jacqueline på tlf. 5192 7870

Tracey

Tracey er fra Cape Town, Sydafrika. Skolelærer af uddannelse og Kundalini yogalærer, hvilket Tracey har brugt i såvel England, Thailand som Danmark. Tracey har praktiseret Kundalini yoga for i 8 år og er passioneret tilhænger af netop denne form for yoga, hvor hun føler at alle kan få løftet energi, indsigt og kærlighed. Tracey underviser udfra en fin fornemmelse for hvordan øvelser, musik og ord skal forbindes så hver elev modtager læringen bedst muligt. Der skabes plads til at alle kan deltage i Traceys klasser. Tracey underviser på engelsk og sanskrit.

Mie

Mie underviser yoga, som forbinder fysiske flydende yogabevægelser med fine magiske aspekter af livet. Der er altid en intention som baggrund for de stillinger og de åndedrætsøvelser du guides igennem, fokus er på at løfte energien samt kropsliggøre den indre stilhed. Med en legende og kærlig tilgang vil du opleve både udfordrende og mere restorative yogastillinger, som du vil blive guidet ind i både verbalt og med hands-on assists for at du kan gå dybere i din praksis. Med en treårig baggrund i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik, har Mies undervisning et særligt fokus på at øge kropsbevidstheden gennem nærværende og mindfull opmærksomhed. At lytte til kroppen skaber et anker i nuet, hvilket kan stilne sindet og skabe mere ro.
Mie er certificeret 300-timers Jivamukti Yoga lærer. Mie undervise på dansk, engelsk og sanskrit.

Laura

Laura underviser yoga præget af hendes kærlighed til musik, dans og fantasti. Det er en dynamisk type yoga der giver styrke, forbedrer det kardiovaskulære system, men som også indkorporerer beroligende og udrensende stræk og twist. Laura begyndte rejsen ind i yogaens verden allerede som 15 årig og har prøvet næsten alle stilarter, men holder i sær af at undervise og praktiserer Vinyasa Flow Yoga da det, i særdeleshed, giver hende muligheden for at være kreativ. Laura tog sin 200 timers Yoga Alliance certificate i New York hvor hun er fra. Laura underviser på engelsk og sanskrit.

Constanza

Constanza er kreativ og passioneret Aerial, Vinyasa, Hatha og Restorative Hatha yogalærer. Allerede som teenager dyrkede Constanza yoga - og begyndte at lege med hængekøjerne og opfinde sin egen Aerial Yoga. Constanza har taget sine træninger over hele verden, hun startede i hjemlandet Chile og fortsatte i Sydafrika med en teacher training i Aerial Yoga. Senere rejste hun til London hvor hun har taget træninger og uddannelser i såvel Latin Therapy Dance som Hatha Yoga og Restorative Yoga. derefter har Constanza fuldført flere Aerial teacher Trainings - og er en af de bedst uddannede Aerial yogalærere i Danmark. Hun underviser med en blanding af udfordring, leg, musik og dans - og har som mål at skabe opløftende og energigivende klasser hvor alle føler sig velkomne og trygge. Constanza underviser på engelsk og sanskrit.

Stine

Stine havde sit første møde med yogaen tilbage I 2004, i en alder af 14. Det startede ud som en ’en-gang-om-ugen’ praksis, men blev hurtigere mere integreret i Stines liv. I en alder af 17 begyndte Stine a drømme om livet som yogaunderviser, og dette blev en realitet i 2011. 
Stine er kvalificeret yogaunderviser med en 500 timers RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga, og hun bliver i foråret 2017 opgraderet med en yderligere 200 timers RYT i Hatha Vinyasa. 
Stines undervisning bærer præg af Ashtanga Yogaen, blandt med en kreativ tilgang og dyb forståelse for alignment, kroppen anatomi og yogaen filosofi.
Herudover er Stine også uddannet Thai Yoga Massør, hvor hun fletter yogaens meditative stadie, sammen med Thai Massage og Ayurvedisk filosofi. 
Stine underviser på dansk, engelsk og sanskrit.

Samantha

Samantha har praktiseret og undervist i yoga i over 10 år og er fascineret af den måde det åbner for dybe niveauer af selvrefleksion og harmoni. Samantha er oprindeligt fra Cape Town, Sydafrika, med en baggrund i scenekunst og dans. Hun har boet i London de seneste 16 år, hvor hun har arbejdet på et teater i West End.

I løbet af de sidste 15 år har hendes rejse ført hende til studiet af og praksis i Kundalini yoga, foruden dans, psykologi, astrologi, mytologi, shamanisme, samt forskellige åndelige og antikke esoteriske lære.

Hun er certificeret Kundalini yoga instruktør og skaber af Body Choir; En ekstatisk bevægelsesmeditation praksis. Hun har faciliteret holistiske tilbagetrækninger i hele Storbritannien, Europa og Sydafrika.

Hendes arbejde er centreret omkring at genvinde balancen og tillid i vores kroppe, forbinde os til vores hjertecentre som er kilden til indre kraft og visdom. Hun er inspireret af at finde inde frihed. Hun trækker på elementer fra Emotional Freedom Technique, Vipassana Meditation, Landmark Education, Ikke-voldelig Kommunikation og forskellige shamaniske værktøjer foruden Tantra, Kundalini Yoga og Meditation praksis. Samantha underviser på engelsk.

Anita

Anita Lindberg mødte yogaen for over 25 år siden. Hun er uddannet yogalærer i Rishikesh i Indien i 2012 hos en indisk yogamaster.
Anitas undervisning tager udgangspunkt i Hatha yogaen og der er i særdeleshed fokus på den klassiske praksis med pranayama ( åndedrætskontrol og teknik), bandaer ( kropslåse for at løfte og holde på energien) samt meditationi centrum. De subtile lag i den praniske krop, balance og flow af nadierne ( energikanaler) og at opnå "The Yoga state of Mind" er hjertet i Anitas undervisning.

Anita flyttede i 2013 med sin familie til Ubud på Bali, hvor de boede i 2 år. Dybt inspireret af den Balinesiske Hindu kultur og skønne natur, brugte hun al sin fritid på at studerede videre på alle former for yoga og spiritualitet, via nørdede worshops og kurser med dygtige yogalærere fra hele verden.

Hun har undervist på sine egne retreats, workshops og yoga hold. Ud over at være yogalærer har Anita taget kurser i healingsmassage, meditation, og er uddannet Reiki healer og NLP terapeut.
Anita underviser på dansk, engelsk og sanskrit.

Ilona ( vikar)

Illona har praktiseret yoga, meditation og østlig kampkunst i mere end 10 år. Hun er især optaget af hvordan praksis kan lede til dyb transformation af både krop og sind og skabe grundlag for et mere frit, lykkeligt og meningsfuldt liv. Hun startede sin yogapraksis med Astanga og Vinyasa yoga, men har senere fordybet sig i andre stilarter. Ilona er uddannet Yin Yoga lærer hos Jo Phee og er certificeret kundaliniyogalærer med en 220+ timers uddannelse fra The International School of Kundalini Yoga (i-SKY). I undervisningen bestræber hun sig på at skabe balance mellem de fysiske og meditative aspekter af yogaen og skabe rum for en kraftfuld, energigivende og transformerende praksis.
Ilona underviser på engelsk og dansk.

Julie (vikar)

Julie er uddannet Hatha og Vinyasa Flow yogalærer fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka. Herfra har Julie fået en stor viden og erfaring inden for Ayurveda og hendes klasser er således inspireret af samspillet mellem de to søstervidenskaber. Yogaens filosofiske og spirituelle side er afspejlet i Julies egen yogapraksis og undervisning, og hendes timer er en dejlig blanding af ​varm Vinyasa flow, meditation, mantra og chanting. Julie vikarierer i Yogafactory og underviser både på dansk og engelsk.

Elanor (gæsteunderviser)

Elanor mødte yogaen i Auchland, New Zealand da en kollega tog hende med til en astanga time. Præcisionen i første serie passede Elanora perfekt, hvorfor hun i 2005 valgte at tage sin første teacher training indenfor astangaen. Da hun vendte hjem til København igen, blev hun betaget af Bikram og trænede dette system intenst, hvorefter hun valgte at tage næste uddannelse i Bikram Yoga. Elanor fik næste certifikat efter 9 ugers hård træning hos mesteren selv, Bikram Choudhury.
Siden da har Elanor undervist sideløbende med en krævende karriere og nyder at lede elever igennem flows med både intensitet og fokus. Elanor har et særligt fokus, det er præcision og perfektion der præger klasserne.
Elanor gæster Yogafactory fra tid til anden og underviser på dansk og engelsk.

Sitara (vikar)

Det var yogaen, som først viste Sitara en egentlig vej for vores indre rum.

Efter ti års arbejde i et verdenslførende talentagentur i Hollywood, stoppede Sitara hendes højtlønnede job for at forfølge en dybere forståelse af sig selv. Hun havde netop afsluttet en yogalæreruddannelse i Californien, og træningen intensiverede kun hendes nysgerrighed over den indre stilhed, hun i glimt havde set igennem sin yoga-praksis.

Hendes studie på Krishnamacharya Mandiram i Indien førte til en femårig rejse, hvor hun rejste rundt i hele verden fra Indien til Asien, Indonesien, Europa og Sydamerika for at træne med yogi-mestrer, healere og shamaner. Ved hvert skridt på hendes rejse var yogamåtten hjemsted. Sitara ser på yogaen som en intim og transformativ medicin, hun er beæret over nu at dele sin viden.
Sitara vikarierer i Yogafactory og underviser på engelsk og sanskrit.

Jordan ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Courtney ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Leyla ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Angela ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.