Workshops/Events

Vi arrangerer gerne specielle yoga events, enten in-house eller på andre steder i Københavnsområdet, send en mail med jeres ønsker.
Kommer I til os, koster det som udgangspunkt kr. 2.500,- for 75 minutters undervisning med op til 15 personer. Fra 15 – 30 personer, koster det kr. 3.500,-. Det kan være alle slags yoga; Vinyasa, Meditation, Hatha, Yin, Kundalini, Aerial, Yoga Nidra, Restorative og Astanga (- yoga med brug af hængekøjer hvor der max kan være 15 på et hold). Er der tale om specielle arrangementer aftales disse individuelt, ligeledes kan prisen også variere. Vi laver også gerne undervisning, hvor der er flere slags yoga på programmet og hvor der er foredrag efterfølgende. Vi kan ligeledes sørge for mad og drikke samt kropsbehandlinger og andet. Ring eller skriv til os.

Er I 2 – 3 personer er der også mulighed for at lave et særligt event, det kan være Aerial Yoga, eller en anden type yoga og det er 75 minutter med en underviser. Det koster kr. 1500,-. Send os en mail på yoga@yogafactory.eu og fortæl hvad I ønsker.

Vi har kontinuerligt workshops på programmet, følg med her på siden og se om der er særlige emner der fanger din interesse. Der er blandt andet Yin workshops, begynderworkshops og armbalance workshops m.m. De er af 2 1/2 times varighed og koster kr. 300,-

I september 2016 havde vi besøg fra USA, Jason Crandell er et kæmpe navn i yogakredse og med god grund! Han har undervist de sidste 20 år, er velformuleret, humoristisk, indsigtsfuld og enormt dygtig. Fra d.2. – 4. kan du finde 5 workshops på skemaet, de kan bookes enkeltvis eller du kan sammensætte en hel weekend med intens, velfungerende Vinyasa Flow Yoga. Han kommer og besøger os i 2018 igen. Hver workshop varer 2 1/2 time og koster kroner 650,-.

Derudover vil der være Yin Immersions, Detox weekends og andet, at finde på skemaet 2 – 3 gange årligt. Det er eftermiddag/aften over en hel weekend og det er med fokus på fordybelse af egen praksis samt evt. at finde inspiration og fornyet viden som underviser. Der er ofte 2 undervisere på, hvorved praksis intensiveres yderligere. Priserne varierer afhængig af typen.