Betingelser

ALMINDELIGE BETINGELSER

Accept af almindelige betingelser.

Ved bestilling fra vores hjemmeside accepterer du vores generelle vilkår og betingelser, herunder vores fortrolighedspolitik.
For vilkår og betingelser for indkøb, shipping og returnering af varer klik her.

Prisændringer
Yogafactory forbeholder sig retten til at indføre prisændringer. Priserne på tidspunktet for afgivelse af en ordre er gyldige gennem hele købsprocessen. I tilfælde af fejl i listen over produkterne eller i den annoncerede pris for produkter, forbeholder Yogafactory sig retten til at annullere ordrer med behørigt varsel.

Ændring af produktsortimentet
Yogafactory forbeholder sig ret til at gennemføre ændringer i sit lager og i produktsortimentet på et hvilket som helst tidspunkt forud for at et køb er blevet registreret.

Produktinformation
Vi gør vores bedste for at sikre, at indhold på vores hjemmeside er korrekt. Dog kan utilsigtede fejl forekomme.

Børn under 18 år
Hvis du er under 18 år, er samtykke fra en forælder værge nødvendig for køb på webshoppen.

Transport
De fleste af vores varer er tjenesteydelser, primært yogaundervisning. Ved køb af andre varer kan forsendelsesomkostninger undgås ved at samle varerne op på vores fysiske adresse. Vi sender dog gerne varer til vores kunder. Forsendelsesomkostninger afhænger af produktet.

Skade under transport
Alle distribuerede pakker er forsikret. Hvis pakken og / eller indholdet er beskadiget ved ankomsten, bedes du rapportere det til kureren ved levering. Ved returnering af varer til os skal du bruge en metode til forsendelse, hvor denne er forsikret, da det ellers vil være dit ansvar hvis pakken går tabt. Gem altid din kvittering. Hvis du konstaterer eventuelle skader ved udpakning af dine varer, bedes du kontakte os med det samme.

Køb, forsendelse og told
Kun kunder med en gyldig adresse indenfor EU kan bestille varer fra webshoppen. Desværre er vi i øjeblikket ikke i stand til at levere uden for Den Europæiske Union.
Med hensyn til betaling accepterer vi kreditkort: Visa og Mastercard. Betaling via vores webshop er via en sikker, krypteret forbindelse (SSL) . Vi bruger den nyeste teknologi til sikre dine kreditkortoplysninger. For nærmere oplysninger om vores sikkerhedsforanstaltninger, se vilkår og betingelser.
Priserne er angivet i DKK. Køb kan kun foretages i DKK.

Medlemskab
Hvis du beslutter dig for at blive en af vores faste medlemmer med et månedligt, 6 månedligt eller årligt medlemsskab, har du adgang til al almindelig yoga undervisning. Dette omfatter ikke særlige arrangementer som workshops, særlige seancer eller private undervisningsforløb. Dit medlemsskab starter fra købstidspunktet og du kan fra dette tidspunkt booke enhver undervisning. Ved månedligt medlemskab betales for den første måned plus forudbetaling af en måned (den bliver lagt på i slutningen, hvis du opsiger dit abonnement). Forudbetalingen dækker et evt. problem med dit kreditkort. Vi sender dig en besked med henblik på at modtage de fornødne detaljer.
Som medlem får du 25% rabat på alt i vores butik, herunder workshops, lukkede undervisningsforløb m.v.
Et månedsmedlemskab kan godt sættes på pause, (du skal blot sende os en mail mindst 3 dage før og pausen skal være minimum 3 uger) og kan afsluttes når som helst, men der er ingen tilbagebetaling. Et årsmedlemskab kan ikke sættes på pause.

Afbestillingsregler
En booking af en klasse kan afmeldes op til 6 timer før den begynder. Hvis du afmelder for sent eller glemmer at checke ind når du ankommer, vil der blive opkrævet kr. 25,- på din næste månedlige betaling. Hvis du bruger klippekort vil den pågældende undervisning blive trukket fra kortet. Tilmelding til workshops er bindende fra 7 dage inden workshoppens afholdelse af hensyn til underviserne. Ved aflysning tidligere end 7 dage før kan workshoppen konverteres til anden workshop. Man får ikke refunderet penge ved fortrydelse af køb, men kan i særlige tilfælde ombytte til anden ydelse.

Ejerforhold
Den administrative enhed bag Yogafactory er firmaet Yogafactory I/S, CVR 34920532