Priser

Hos Yogafactory kan du både købe klippekort og være på fast abonnement. Kommer du mere end 1 gang om ugen eller 6 gange om måneden, giver det god mening at vælge abonnement. Som abonnementskunde får du altid 25% på workshops, events og varer hos os – og du bliver inviteret til vores spændende nye arrangementer først.

Du kan starte op som månedsabonnent når som helst, det koster kroner 600,- pr måned og giver dig mulighed for al den yoga du har lyst og tid til! Har du lyst til at praktisere ekstra intenst i en måned uden at binde dig, kan du købe en måneds ubegrænset yoga for kroner 950,-.

Du kan også købe et helt år, det koster kroner 6000,- og giver dig ligeledes ret til al den yoga du orker!

Det er ligeledes muligt at tage enetimer, hvis du for eksempel ønsker særlig personlig vejledning vedr. specifikke områder. Det kan være vanskeligt for lærerne at bruge ekstra tid før eller efter en normal klasse, enetimer er velegnede til at gå i dybden omkring personlige spørgsmål, problemer og/eller særlige ønsker. Det koster kroner 950,- for 60 minutter. Det er særdeles effektivt og altid både tiden og pengene værd. Du kontakter os via mail for aftaler angående dette. yoga@yogafactory.eu

Vi arrangerer specielle yogaevents, som udgangspunkt koster disse kr. 2500,- for 60 minutters undervisning. Der kan være 15 mennesker og vi vil være 1 eller 2 undervisere på. Derudover arrangerer vi særlige Hatha yoga arrangementer for op til 30 personer, afholdes de i Yogafactory koster de kroner 3500,-.

Er der tale om specielle arrangementer aftales disse individuelt, ligeledes kan prisen også variere. Vi laver undervisning, hvor der er flere slags yoga i gang samtidig, hvor der er foredrag efterfølgende, hvor mad og drikke inkluderes og meget andet. Skriv til os på yoga@yogafactory.eu

Er i  2 – 3 personer er der også mulighed for at lave et særligt event, det kan være Aerial Yoga, eller en anden type yoga og det er 60 minutter med en underviser. Det koster kroner 1500,-

Derudover tilbyder vi kostvejledning, både med henblik på vægttab, men også for at ændre kost og motionsvaner med øget sundhed og energi for øje. Prisen varierer efter hvilket forløb der planlægges til den enkelte.

Vi har kontinuerligt workshops på programmet, følg med her på siden og se om der er særlige emner der fanger din interesse. Der er blandt andet Yin workshops, Aerial Yoga workshops og workshops fokuseret på forebyggelse af skader og korrekt `alignment´. De koster kroner 495,- ( medlemmer 25% rabat)

I løbet af året holder vi detox/yoga weekends; 3 dage med økologiske juicer og udrensende yoga. Det er en særdeles effektiv måde at få stoppet cravings og bryde vaner – med støtte fra såvel gruppe som lærere når hver deltager langt på disse 3 dage, både med hensyn til selvforståelse og accept samt i egen yogapraksis. Hold øje her på hjemmesiden, hvor du også tilmelder dig. Investering kroner 2500,- ( medlemmer 25% rabat).

I 2022 tager vi, endnu engang, til Indien – det er et program med fokus på spirituel fordybelse og der er en generøs mængde ture. Det bliver fokuseret på stilhed, meditation og kontemplering. Læs mere her på siden under retreats.

Vi har tilføjet online live streaming af vores klasser; du kan derved være med også når du ikke er i nærheden af Yogafactory, ikke har tiden til at tage afsted – eller blot har brug for at blive hjemme. Det koster kroner 250,- pr måned og giver adgang til alle de klasser vi optager.

Resten af 2020 er der gratis prøvetime til nye yogier hos os.

Læs mere om de forskellige betalingsformer under informationer.

 


kr. 0,-
Prøvetime
1 klasse efter eget valg. Skal bruges inden for 1 måned, kan kun benyttes en gang
Køb
kr. 600,-
Månedsabonnement
Ubegrænset yoga, binding 6 mdr. 1 md. forudbetaling
Køb
kr. 400,-
Månedsabonnement, under 22 år eller studerende med studiekort under 25 år
Ubegrænset yoga, binding 6 mdr. 1 md depositum
Køb
kr. 6.000,-
Årsabonnement
Ubegrænset yoga i 12 måneder
Køb
kr. 350,-
3 turs intro klippekort
3 klasser efter eget valg. Kan kun købes en gang. Skal bruges indenfor 3 måneder
Køb
kr. 165,-
Drop ind, 1 klasse
1 klasse efter eget valg. Skal bruges indenfor 1 måned
Køb
kr. 1.250,-
10 turs klippekort
10 klasser efter eget valg. Skal bruges indenfor 3 måneder
Køb
kr. 2.000,-
20 turs klippekort
20 klasser efter eget valg. Skal bruges indenfor 6 måneder
Køb
kr. 950,-
1 måneds ubegrænset yoga
Ubegrænset yoga i en måned, gælder 1 måned fra første besøg
Køb
kr. 950,-
Enetime
60 minutter
Køb
kr. 2.500,-
Specialarrangement/Aerial Yoga (max 15 personer) eller anden type yoga
60 minutter
Køb
kr. 1.500,-
Specialarrangement/Aerial eller anden type yoga for gruppe på 2 - 3 personer
60 minutter
Køb
kr. 3.500,-
Specialarrangement/ Hatha yoga (gruppe på op til 30 personer)
60 minutter
Køb
kr. 495,-
Workshop
2 timer
Køb
kr. 1.200,-
Immersion, 3 dages intensivt Yin forløb
3 x 2 1/2 time
Køb
kr. 1.050,-
Enetime m Kristina Babette Larsen ( Meditation, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Restorative Yoga og/eller Yin Yoga)
60 minutter
Køb
kr. 2.000,-
Mindre gruppe m Kristina Babette Larsen ( op til 5 personer)
60 minutter
Køb
kr. 650,-
Master workshop med Jason Crandall
2 timer
Køb
kr. 5.000,-
Retreat til Indien, første rate ( delt dobbeltværelse)
11 dage
Køb
kr. 5.000,-
Retreat til Indien, første rate ( alene i dobbeltværelse)
11 dage
Køb
kr. 6.000,-
teacher Training/Katonah Yoga
4 dage
Køb
kr. 498,-
Online streaming
5 klip
Køb
kr. 250,-
Online streaming
Ubegrænset
Køb
NETBANX By Optimal Payments