Fortrolighedspolitik

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Dit privatliv
Yogafactory respekterer din ret til privatlivets fred. Alle personlige oplysninger, som du måtte give, bliver udelukkende brugt med henblik på at give dig den bedst mulige information. I vores feedback formular og digitale katalog formular beder vi dig om visse oplysninger, som er nødvendige for at kunne give dig de oplysninger du beder om. Vi kan også efterspørge noget information på frivillig basis. Vi bruger kun disse oplysninger til bedre at forstå vores kunders behov og ønsker, så vi kan give den bedst mulige service. Vi opfordrer dig til ikke at give os oplysninger, som du måtte betragte som hemmelige.

Beskyttelse af personlige overfor tredjemand
Medmindre vi har dit udtrykkelige samtykke videregiver videregiver vi ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller handle med dine personlige oplysninger til markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke . Vi kan indsamle statistik vedrørende brugen af ​​vores webshop og lign., men disse vil ikke muliggøre identifikation af individer.

Sikkerhedsprocedurer i forhold til oplysninger
Vi følger strenge sikkerhedsprocedurer i opbevaringen og behandlingen af oplysninger, som forhindrer uautoriseret adgang eller ulovlig behandling af dine personlige oplysninger.

E- mail
Yogafactory vil sende dig e-mails der bekræfter dine bookings. Vi kan også bruge din e- mail – adresse for at bekræfte evt. bestillinger eller forespørgsler og i det hele taget besvare evt. henvendelser du måtte sende os online. Vi bruger ikke nogen form for spam.

Nyhedsbrev
Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev vil din e-mail adresse kun blive brugt til det formål at sende dig nyhedsbrevet. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst.

Børnepolitik
Hvis du er under 18 kan du alene bruge vores webshop med deltagelse af en forælder eller værge.

Dit samtykke
Ved brug af vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger på den måde, der er fastsat i denne fortrolighedspolitik. Eventuelle ændringer i vores fortrolighedspolitik vil blive offentliggjort på denne hjemmeside.