Undervisere

I Yogafactory er vi en gruppe af dedikerede yogaundervisere, massører, kostvejledere, kiropraktorer og healere, som hver har en unik tilgang til yoga. Gennemgående kan vi karakteriseres som yoganørder med hjertet på rette sted. Vores ønske er at alle føler sig velkomne, og gennem de forskellige yogaformer får fantastiske oplevelser, fornyet energi, livsglæde, fysisk styrke og fred i sindet.

“Practice and all is coming”

– Pattahbi Jois

 

 

Kristina

Kristina mødte yogaen i Bangladesh og fandt ro og styrke gennem klassiske øvelser fra Hatha traditionen. Sidenhen mødte hun sjæleven, healer og yogamester i Uganda der inspirerede mere i retning af Vinyasa Flow yogaen. Gennem flere uddannelsesforløb i Sydafrika, Uganda, Kenya, Indien, USA, England og Frankrig har hun uddannet sig som Vinyasa Flow lærer, Yin Yoga lærer, Unnata® Aerial Yoga lærer, Kundalini yogalærer for børn og har tilføjet både Anusara og Prana Flow læreruddannelsesforløb. Indenfor de sidste par år har Kristina trænet med Jason Crandell og har bestået Yoga Alliances 500 timers TT. For nylig har Kristina trænet i Indien med Gumurkh Kaur Khalsa i Kundalini yoga og har derudover taget en uddannelse i Yoga Nidra også kaldet guidet yogisk søvn - en effektiv måde at stressreducere på. Med baggrund som sygeplejerske og kostvejleder underviser Kristina udfra et holistisk og kærligt menneskesyn. Kristina underviser fortrinsvist på engelsk og sanskrit.
Kristina er derudover den ene indehaver af Yogafactory. Fra august 2017 har Kristina fået nyt hjemland og er en del af tiden at finde i Nairobi, Kenya. Kristina er dog fortsat ofte at finde på skemaet i Yogafactory.

Alicia

Alicia Thomsen opdagede yoga i 1996 mens hun studerede på Boston Universitet. Skiftet fra balletdanser til yogi kom helt naturligt og igennem et træningsforløb med Nikki Estrada, fik Alicia gennemført en 500 timers teacher training hos YogaWorks i San Francisco. Derefter blev hun, i 2011, en del af YogaWorks lærergruppe. Uddannet kiropraktor hvorfor Alicias klasser er præget af fokus på anatomi og alignment i stillingerne. Alicia har en dyb forståelse for kroppen og tilbyder intelligente flows der styrker og skaber frihed. Alicia underviser udfra en kærlig, rolig stabilitet der inspirerer eleverne til at fordybe sig via deres praksis i sind, krop og sjæl. Alicia tilbyder enetimer og er meget efterspurt i forhold til disse, kontakt os på mail for at få et forløb sat i stand yoga@yogafactory.eu
Alicia underviser på engelsk og sanskrit.

Martin

Martin mødte yogaen hos Yogafactory i 2014, hvilket startede en lang uddannende rejse på såvel emotionelt som intellektuelt plan - fokus blev hurtigt at blive underviser selv.
I 2014 tog Martin dem første af flere uddannelser i Yin Yoga hos Victor Chang i Singapore. Derefter rejste han til Indien og studeres yogaen som såvel livsstil som fysisk praksis og tog en grunduddannelse i Hatha yoga i løbet af 2015. Martin har netop afsluttet endnu en Yin uddannelse i København med Victor Chang. Martin underviser på dansk.

Tracey

Tracey er fra Cape Town, Sydafrika. Skolelærer af uddannelse og Kundalini yogalærer, hvilket Tracey har brugt i såvel England, Thailand som Danmark. Tracey har praktiseret Kundalini yoga for i 8 år og er passioneret tilhænger af netop denne form for yoga, hvor hun føler at alle kan få løftet energi, indsigt og kærlighed. Tracey underviser udfra en fin fornemmelse for hvordan øvelser, musik og ord skal forbindes så hver elev modtager læringen bedst muligt. Der skabes plads til at alle kan deltage i Traceys klasser. Tracey underviser på engelsk og sanskrit.

Constanza

Constanza er kreativ og passioneret Aerial, Vinyasa, Hatha og Restorative Hatha yogalærer. Allerede som teenager dyrkede Constanza yoga - og begyndte at lege med hængekøjerne og opfinde sin egen Aerial Yoga. Constanza har taget sine træninger over hele verden, hun startede i hjemlandet Chile og fortsatte i Sydafrika med en teacher training i Aerial Yoga. Senere rejste hun til London hvor hun har taget træninger og uddannelser i såvel Latin Therapy Dance som Hatha Yoga og Restorative Yoga. derefter har Constanza fuldført flere Aerial teacher Trainings - og er en af de bedst uddannede Aerial yogalærere i Danmark. Hun underviser med en blanding af udfordring, leg, musik og dans - og har som mål at skabe opløftende og energigivende klasser hvor alle føler sig velkomne og trygge. Constanza underviser på engelsk og sanskrit.

Anita

Anita Lindberg mødte yogaen for over 25 år siden. Hun er uddannet yogalærer i Rishikesh i Indien i 2012 hos en indisk yogamaster.
Anitas undervisning tager udgangspunkt i Hatha yogaen og der er i særdeleshed fokus på den klassiske praksis med pranayama ( åndedrætskontrol og teknik), bandaer ( kropslåse for at løfte og holde på energien) samt meditation i centrum. De subtile lag i den praniske krop, balance og flow af nadierne ( energikanaler) og at opnå "The Yoga state of Mind" er hjertet i Anitas undervisning.
Anita har boet 2 år på Bali og blev dybt inspireret af den Balinesiske Hindu kultur og skønne natur, her brugte hun al sin fritid på at studerede videre på alle former for yoga og spiritualitet. Anita taget kurser er uddannet Reiki healer og NLP terapeut.
Anita underviser på dansk og benytter sig ligeledes af sanskrit.

Nynne

Nynne first discovered yoga more than 15 years ago and it has become an invaluable part of her life. Having trained as a teacher first with Yogahaven in London and Marocco, she then went onto completing a pre and post natal yoga course and later trained as an Aerial teacher with Unnata Yoga in America.
Nynne teaches fluid and imaginative Vinyasa flow classes, alignment and breath based Hatha classes that are good for the soul, dreamy Restorative classes and playful Aerial classes sure to make you float. Her teaching comes from a place of passion and joy – knowing the strength and beauty yoga can bring to your life.
Nynne teaches in English and Sanskrit and looks forward to welcoming you to her classes.

Lara

Lara har praktiseret Astanga yoga i mere end 10 år, fuldt dedikeret til netop denne tilgang til den fysiske yoga praksis og dens evne til at styrke den kroppen, stilne sindet og skabe fokus.
Lara blev uddannet Astanga yogalærer for at give andre samme oplevelse af koncentration, styrke, energy, indsigt og nærvær. Hun er uddannet i England i 2009 by the British Wheel of Yoga and Yoga Alliance (200 hours). Lara bruger egen praksis som anker i en verden af udfordringer og forandringer, hun underviser med fokus på at styrke den fysiske krop samt at forbinde bevægelser og åndedræt.
Lara praktiserer selv dagligt og bringer denne selvdisciplin med sig i undervisningen, hun har trænet med nogen af de absolut dygtigste undervisere over hele verden. Lara underviste i Geneve før hun flyttede til København i 2015. Lara teaches in English and Sanskrit.

Laura ( vikar)

Laura underviser yoga præget af hendes kærlighed til musik, dans og fantasti. Det er en dynamisk type yoga der giver styrke, forbedrer det kardiovaskulære system, men som også indkorporerer beroligende og udrensende stræk og twist. Laura begyndte rejsen ind i yogaens verden allerede som 15 årig og har prøvet næsten alle stilarter, men holder i sær af at undervise og praktiserer Vinyasa Flow Yoga da det, i særdeleshed, giver hende muligheden for at være kreativ. Laura tog sin 200 timers Yoga Alliance certificate i New York hvor hun er fra. Laura underviser på engelsk og sanskrit.

Mie ( vikar)

Mie underviser yoga, som forbinder fysiske flydende yogabevægelser med fine magiske aspekter af livet. Der er altid en intention som baggrund for de stillinger og de åndedrætsøvelser du guides igennem, fokus er på at løfte energien samt kropsliggøre den indre stilhed. Med en legende og kærlig tilgang vil du opleve både udfordrende og mere restorative yogastillinger, som du vil blive guidet ind i både verbalt og med hands-on assists for at du kan gå dybere i din praksis. Med en treårig baggrund i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik, har Mies undervisning et særligt fokus på at øge kropsbevidstheden gennem nærværende og mindfull opmærksomhed. At lytte til kroppen skaber et anker i nuet, hvilket kan stilne sindet og skabe mere ro.
Mie er certificeret 300-timers Jivamukti Yoga lærer. Mie undervise på dansk, engelsk og sanskrit.

Jutta (vikar)

Jutta discovered her love for yoga while studying in the UK. She loves exploring the many facets of yoga and being able to share her passion and experience with others. These practices are encouraging conscious movement and alignment lead by the breath.
Jutta believes that a strong foundation is key to finding focus and ease in one's practice. At the same time, Jutta likes to play with the transitions between poses to create an energetic flow in her dynamic vinyasa classes. Expect to sweat and have fun.
Jutta has a Yoga Alliance Vinyasa Yoga Teaching Certification from YogaVenue Oxford, UK.

Natalie (vikar)

Over 15 years ago, Yoga came into Natalie's life. She was touched profoundly and continued to deepen her experience with regular practice. After many years, she longed to share this possibility with others and trained with the International Yoga Teaching Association (IYTA) in Australia, where she became a certified teacher gaining 450 hours of teacher training.
Students can expect a holistic, balanced approach, gaining a deeper mind-body connection within. She teaches
Hatha yoga, pranayama and meditation, tailoring to all levels and all individuals, with an emphasis on safety in a caring, welcoming and friendly environment. Natalie teaches in English.

Stine ( vikar)

Stine er uddannet Hatha og Vinyasa Flow yogalærer og certificeret Reiki healer. Med kropsforståelse fra både dans og kropsterapi lægger Stine vægt på taktil guidning som hjælper dig dybere ind i din asana. I Stines timer kan du nyde et roligt flow, med fokus på stræk og styrke, klassiske yoga stillinger og guidet meditation. Stine vikarierer i Yogafactory og underviser på både dansk og engelsk.

Ilona ( vikar)

Illona har praktiseret yoga, meditation og østlig kampkunst i mere end 10 år. Hun er især optaget af hvordan praksis kan lede til dyb transformation af både krop og sind og skabe grundlag for et mere frit, lykkeligt og meningsfuldt liv. Hun startede sin yogapraksis med Astanga og Vinyasa yoga, men har senere fordybet sig i andre stilarter. Ilona er uddannet Yin Yoga lærer hos Jo Phee og er certificeret kundaliniyogalærer med en 220+ timers uddannelse fra The International School of Kundalini Yoga (i-SKY). I undervisningen bestræber hun sig på at skabe balance mellem de fysiske og meditative aspekter af yogaen og skabe rum for en kraftfuld, energigivende og transformerende praksis.
Ilona underviser på engelsk og dansk.

Julie (vikar)

Julie er uddannet Hatha og Vinyasa Flow yogalærer fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka. Herfra har Julie fået en stor viden og erfaring inden for Ayurveda og hendes klasser er således inspireret af samspillet mellem de to søstervidenskaber. Yogaens filosofiske og spirituelle side er afspejlet i Julies egen yogapraksis og undervisning, og hendes timer er en dejlig blanding af ​varm Vinyasa flow, meditation, mantra og chanting. Julie vikarierer i Yogafactory og underviser både på dansk og engelsk.

Elanor (gæsteunderviser)

Elanor mødte yogaen i Auchland, New Zealand da en kollega tog hende med til en astanga time. Præcisionen i første serie passede Elanora perfekt, hvorfor hun i 2005 valgte at tage sin første teacher training indenfor astangaen. Da hun vendte hjem til København igen, blev hun betaget af Bikram og trænede dette system intenst, hvorefter hun valgte at tage næste uddannelse i Bikram Yoga. Elanor fik næste certifikat efter 9 ugers hård træning hos mesteren selv, Bikram Choudhury.
Siden da har Elanor undervist sideløbende med en krævende karriere og nyder at lede elever igennem flows med både intensitet og fokus. Elanor har et særligt fokus, det er præcision og perfektion der præger klasserne.
Elanor gæster Yogafactory fra tid til anden og underviser på dansk og engelsk.

Jordan ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Leyla ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Angela ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.