Undervisere

I Yogafactory er vi en gruppe af dedikerede yogaundervisere, massører, kostvejledere, kiropraktorer og healere, som hver har en unik tilgang til yoga. Gennemgående kan vi karakteriseres som yoganørder med hjertet på rette sted. Vores ønske er at alle føler sig velkomne, og gennem de forskellige yogaformer får fantastiske oplevelser, fornyet energi, livsglæde, fysisk styrke og fred i sindet.

“Practice and all is coming”

– Pattahbi Jois

 

 

Kristina

Kristina mødte yogaen i Bangladesh og fandt ro og styrke gennem klassiske øvelser fra Hatha traditionen. Sidenhen mødte hun sjæleven, healer og yogamester i Uganda der inspirerede mere i retning af Vinyasa Flow yogaen. Gennem flere uddannelsesforløb i Sydafrika, Uganda, Kenya, Indien, USA, England og Frankrig har hun uddannet sig som Vinyasa Flow lærer, Yin Yoga lærer, Unnata® Aerial Yoga lærer, Kundalini yogalærer for børn og har tilføjet både Anusara og Prana Flow læreruddannelsesforløb. Kristina har derudover trænet med Jason Crandell og har derigennem bestået Yoga Alliances 500 timers TT. Kristina har ligeledes trænet i Indien med Gumurkh Kaur Khalsa i Kundalini yoga og har derudover taget en uddannelse i Yoga Nidra også kaldet guidet yogisk søvn - en effektiv måde at stressreducere på. Med baggrund som sygeplejerske og kostvejleder underviser Kristina udfra et holistisk og kærligt menneskesyn.
Kristina er derudover den ene indehaver af Yogafactory. Fra juni 2020 flytter Kristina retur til Danmark og vil ofte være at finde på skemaet.
Kristina underviser på engelsk og sanskrit.

Alicia

Alicia Thomsen opdagede yoga i 1996 mens hun studerede på Boston Universitet. Skiftet fra balletdanser til yogi kom helt naturligt og igennem et træningsforløb med Nikki Estrada, fik Alicia gennemført en 500 timers teacher training hos YogaWorks i San Francisco. Derefter blev hun, i 2011, en del af YogaWorks lærergruppe. Uddannet kiropraktor hvorfor Alicias klasser er præget af fokus på anatomi og alignment i stillingerne. Alicia har en dyb forståelse for kroppen og tilbyder intelligente flows der styrker og skaber frihed. Alicia underviser udfra en kærlig, rolig stabilitet der inspirerer eleverne til at fordybe sig via deres praksis i sind, krop og sjæl. Alicia tilbyder enetimer og er meget efterspurt i forhold til disse, kontakt os på mail for at få et forløb sat i stand yoga@yogafactory.eu
Alicia underviser på engelsk og sanskrit.

Tracey

Tracey er fra Cape Town, Sydafrika. Skolelærer af uddannelse og Kundalini yogalærer, hvilket Tracey har brugt i såvel England, Thailand som Danmark. Tracey har praktiseret Kundalini yoga for i 8 år og er passioneret tilhænger af netop denne form for yoga, hvor hun føler at alle kan få løftet energi, indsigt og kærlighed. Tracey underviser udfra en fin fornemmelse for hvordan øvelser, musik og ord skal forbindes så hver elev modtager læringen bedst muligt. Der skabes plads til at alle kan deltage i Traceys klasser. Tracey underviser på engelsk og sanskrit.

Samantha

Samantha is originally from Cape Town, South Africa, and have a background in the performing arts and dance. She had the experience of living in London 16 years working in Physical Theatre. Over the past 20 years her journey led to studies of Kundalini yoga, dance, psychology and shamanism. Certified Kundalini Yoga instructor and creator of Body Choir; an ecstatic movement meditation practice.
Samantha´s teaching are centered around recovering balance and trust within our bodies, reconnecting to our heart-centers as a source of inner power and wisdom. Looking for ways to awaken freedom within she draws on elements from Emotional Freedom Technique, Vipassana meditation, Landmark Education, Non-Violent Communication and various shamanic tools.
Samantha teaches in English

Anita

Anita Lindberg mødte yogaen for over 25 år siden. Hun er uddannet yogalærer i Rishikesh i Indien i 2012 hos en indisk yogamaster.
Anitas undervisning tager udgangspunkt i Hatha yogaen og der er i særdeleshed fokus på den klassiske praksis med pranayama ( åndedrætskontrol og teknik), bandaer ( kropslåse for at løfte og holde på energien) samt meditation i centrum. De subtile lag i den praniske krop, balance og flow af nadierne ( energikanaler) og at opnå "The Yoga state of Mind" er hjertet i Anitas undervisning.
Anita har boet 2 år på Bali og blev dybt inspireret af den Balinesiske Hindu kultur og skønne natur, her brugte hun al sin fritid på at studerede videre på alle former for yoga og spiritualitet. Anita taget kurser er uddannet Reiki healer og NLP terapeut.
Anita underviser på dansk, engelsk og benytter sig ligeledes af sanskrit.

Constanza ( sub)

Constanza er kreativ og passioneret Aerial, Vinyasa, Hatha og Restorative Hatha yogalærer. Allerede som teenager dyrkede Constanza yoga - og begyndte at lege med hængekøjerne og opfinde sin egen Aerial Yoga. Constanza har taget sine træninger over hele verden, hun startede i hjemlandet Chile og fortsatte i Sydafrika med en teacher training i Aerial Yoga. Senere rejste hun til London hvor hun har taget træninger og uddannelser i såvel Latin Therapy Dance som Hatha Yoga og Restorative Yoga. derefter har Constanza fuldført flere Aerial teacher Trainings - og er en af de bedst uddannede Aerial yogalærere i Danmark. Hun underviser med en blanding af udfordring, leg, musik og dans - og har som mål at skabe opløftende og energigivende klasser hvor alle føler sig velkomne og trygge. Constanza underviser på engelsk og sanskrit.

Nynne

Nynne opdage yoga for mere end 15 år siden - og derefter har det været en stor del af hendes liv. Den første uddannelse til underviser tog Nynne hos Yogahaven i London og Marocco, og derefter fuldførte hun såvel en pre og en post natal yogauddannelse. Nynne har derudover uddannet sig til Aerial Yoga lærer i USA.
Nynne underviser kreative, sammenhængende og intelligent Vinyasa Flow yoga klasser, hvor der er fokus på såvel styrke, åndedræt og smidighed som sindets ro.
Nynne underviser på engelsk og sanskrit.

Kendra

Kendra elsker at inspirere folk til at finde og udvikle sig igennem yogaen. Hun begyndte selv at praktisere yoga i 2003 som et supplement til konkurrence svømning og surfing. Den styrke, fleksibilitet og nærvær hun oplevede gennem hendes praksis blev hun hurtigt afhængig af og fik dra hendes 200 timers Yoga Alliance certifikat 200 hour RYT fra Padmakarma Institute for Yoga and Research in Kerala, India allerede i 2016.
Kendra er uddannet indoor den klassiske Hatha tradition med fokus på åndedræt, den yogis diæt, klassiske yoga stillinger og meditation. Hun har derudover kurser i pre og post natal yoga, yoga for børn og yoga for ældre.
I Kendras klasser bevæger du dig i et roligt, men fokuseret tempo med stor bevidsthed omkring de skift der sker i krop, sind og energi igennem de forskellige stillinger og bevægelser.
Kendra underviser på engelsk og sanskrit.

Oliver

Oliver er en passioneret yoganørd, der er utrolig nysgerrig og elsker at lære nyt om yoga og menneskets fantastiske krop. For ham er det at undervise en fantastisk mulighed for at dele det, han elsker, samt udvikle sig personligt og fagligt. Selv har han mediteret i ni år og dyrket yoga i fire år. Dertil har han en baggrund indenfor kampsport, CrossFit og løb, hvilket har givet ham en dybdegående anatomisk forståelse af kroppens styrke og kinetiske kæder.
Efter at have færdiggjort sin kandidatgrad tog han til Rishikesh i Indien hvor han tog sin 200 timers uddannelse og lærte utroligt meget om yoga, filosofi, anatomi og sig selv.
For Oliver er yoga et helt unikt værktøj til at skabe balance i krop og sind. I en travl hverdag har det store gavnlige effekter at arbejde med kropsbevidsthed, dybe vejrtrækninger og fysisk balance i kroppen. Det mærker han hver dag på sin egen krop, og det giver ham stor glæde at se andre forlade yogalokalet betydeligt mere afslappede, end da de kom. Derfor skaber yoga mening i Olivers liv, og derfor elsker han at undervise yoga.
Oliver underviser på dansk og engelsk.

Lila

Lila er uddannet Kundalini Yogalærer fra (KRI), og underviser i Kundalini Yoga, Meditation og Mindfulness både i udlandet og herhjemme. Hun tager afsæt i Kundalini Yogaen, men praktiserer og underviser også i Yin Yoga og Stress Relief Yoga. Lila har ligeledes en baggrund som Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999. Igennem de sidste 20 år har Lila arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde i særdeleshed til stressramte og folk med en travl hverdag. Både gennem yoga og bevægelse og med healing. Hun arbejder med at kombinere bevægelse og mindfulness, med øget opmærksomhed på både åndedræt og sanserne, til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, så der kan mærkes mere ro efterfølgende.
Udover at være uddannet Yoga og Meditations lærer er Lila læreruddannet og har arbejdet i 6 år inden for karriere rådgivning af arbejdsløse og stressramte i både privat og kommunalt regi.
Lila underviser på dansk og engelsk.

Caroline

Caroline is teaching yoga from a deep love for the movements.
She found yoga 10 years ago in Paris and it was an instant match. Inspired by the invitation to connect to the inner world through asanas and thereby getting to know oneself more intimately she invested many hours in the practice and eventually became a teacher too. Caroline teaches with a focus on bringing awareness and gratitude forth. Caroline teaches in English.

Victoria

Victoria found yoga at a young age, going to classes with her mom while living in California. She continued to deepen her practice as she got older, learning more about herself and how to live a life through listening to her heart.
Originally from California, she moved to Denmark in 2015 to escape the fast pace of the US, took a 200-hour RYT in Hatha, Vinyasa, and Yin in Copenhagen and then in 2018, took a 300-hour RYT in Yoga Therapy in Rishikesh. Through these teacher trainings, she opened her mind to an even deeper knowledge to the meaning of yoga in the exploration of life's purpose.
Victoria loves teaching powerful Vinyasa and Hatha classes incorporating different Pranayama techniques with the intention of being fully present and tuning into the mind, body, and breath. To notice the small intricacies of one's being in order to dive deeper into the question 'Who am I?.' Victoria's classes are taught in English.

Laura ( vikar)

Laura underviser yoga præget af hendes kærlighed til musik, dans og fantasti. Det er en dynamisk type yoga der giver styrke, forbedrer det kardiovaskulære system, men som også indkorporerer beroligende og udrensende stræk og twist. Laura begyndte rejsen ind i yogaens verden allerede som 15 årig og har prøvet næsten alle stilarter, men holder i sær af at undervise og praktiserer Vinyasa Flow Yoga da det, i særdeleshed, giver hende muligheden for at være kreativ. Laura tog sin 200 timers Yoga Alliance certificate i New York hvor hun er fra. Laura underviser på engelsk og sanskrit.

Ilona ( vikar)

Illona har praktiseret yoga, meditation og østlig kampkunst i mere end 10 år. Hun er især optaget af hvordan praksis kan lede til dyb transformation af både krop og sind og skabe grundlag for et mere frit, lykkeligt og meningsfuldt liv. Hun startede sin yogapraksis med Astanga og Vinyasa yoga, men har senere fordybet sig i andre stilarter. Ilona er uddannet Yin Yoga lærer hos Jo Phee og er certificeret kundaliniyogalærer med en 220+ timers uddannelse fra The International School of Kundalini Yoga (i-SKY). I undervisningen bestræber hun sig på at skabe balance mellem de fysiske og meditative aspekter af yogaen og skabe rum for en kraftfuld, energigivende og transformerende praksis.
Ilona underviser på engelsk og dansk.

Julie (vikar)

Julie er uddannet Hatha og Vinyasa Flow yogalærer fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka. Herfra har Julie fået en stor viden og erfaring inden for Ayurveda og hendes klasser er således inspireret af samspillet mellem de to søstervidenskaber. Yogaens filosofiske og spirituelle side er afspejlet i Julies egen yogapraksis og undervisning, og hendes timer er en dejlig blanding af ​varm Vinyasa flow, meditation, mantra og chanting. Julie vikarierer i Yogafactory og underviser både på dansk og engelsk.

Elanor (gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer

Jordan ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Leyla ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.

Angela ( gæsteunderviser)

Gæsteunderviser - se engelsk beskrivelse af denne yogalærer.
YOGAFACTORY CLOSED until 13. of April 2020

Dear Yogis

Gratitude for your support and patience!

We have now set up the choices possible for this period of lockdown for you as a Yogafactory student.

As a monthly member you can:
Receive a gift card for the amount lost during this period, we will add kroner 100,-
Pause your membership.
Do nothing in order to support us...

As a yearly member you can:
Receive a gift card for the amount lost during this period, we will add kroner 100,-.
Do nothing in order to support us...

As a clip card owner you can:
Have your clip card extended the period we have been closed.
Do nothing in order to support the us...

Hope to see you soon!
Love & Light
Kristina