Workshops/Events

I februar/marts 2021 håber vi at vi kan tage vi til det nordlige Indien igen, vi har en fantastisk rejse planlagt med fokus på det spirituelle, åndelige samt fordybelse i den fysiske praksis. fra 27. februar – 7. marts tager vi til Rishikesh hvor vi besøger templer, deltager i hellige ceremonier, bader i Ganges, vandrer i Himalaya bjergene, praktiserer og kontemplerer – vi har inddraget en del af rejsen til et endnu nordligere område kaldet Uttarkashi – hvor vi finder den ultimative fred, rene luft, smukke natur og venlighed – her vil vi fordybe os yderligere i vores praksis.

>> Læs mere her

Vi arrangerer gerne specielle yoga events, enten in-house eller hos jer – send en mail på yoga@yogafactory.eu

Kommer i til os, koster det som udgangspunkt kr. 2.500,- for 60 minutters undervisning med op til 15 personer. Fra 15 – 30 personer, koster det kr. 3.500,-. Det kan være alle slags yoga; Vinyasa, Meditation, Hatha, Yin, Kundalini, Aerial Yoga (- yoga med brug af hængekøjer hvor der max kan være 15 på et hold), Yoga Nidra, Restorative og Astanga. Er der tale om specielle arrangementer aftales disse individuelt, ligeledes kan prisen også variere. Vi laver også gerne undervisning hvor der er flere slags yoga på programmet og hvor der eventuelt er foredrag efterfølgende. Vi kan ligeledes sørge for mad og drikke samt kropsbehandlinger og andet. Ring eller skriv til os.

Er I 2 – 3 personer er der også mulighed for at lave et særligt event, det kan være Aerial Yoga, eller en anden type yoga og det er 75 minutter med en underviser. Det koster kr. 1500,-. Send os en mail på yoga@yogafactory.eu og fortæl hvad I ønsker.

Vi har kontinuerligt workshops på programmet, følg med her på siden og se om der er særlige emner der fanger din interesse. Der er blandt andet Yin workshops, Aerial Yoga workshops og workshops med fokus på forebyggelse/helbredelse af skader samt den rette `alignment´. De er af 2 timers varighed og koster kr. 495,-

Derudover vil der være Yin Immersions, Detox weekends og andet, at finde på skemaet 2 – 3 gange årligt. Det er eftermiddag/aften over en hel weekend og det er med fokus på fordybelse af egen praksis samt evt. at finde inspiration og fornyet viden som underviser. Der er ofte 2 undervisere på, hvorved praksis intensiveres yderligere. Priserne varierer afhængig af typen.